Találkozás a mesterrel Jorgosz (41)2017. február 5-én rendeztük meg, immár harmadik alkalommal a Találkozás a mesterrel című lakástárlatunkat egy szentendrei otthonban.

Tavaly októbertől új formában rendezzük meg a Lakástárlatokat. Előtérbe került a művész: az otthonát erre a vasárnap délutánra, estére átadó házigazda nemcsak az egy kiválasztott művész alkotásainak és a vendégeknek ad helyet, hanem közkívánatra jelen van maga a művész is. Sőt, ő a főszereplő. Mesél életéről, munkáiról, sikereiről, és a vendégek – a Lakástárlat Baráti Kör tagjai – is feltehetik neki kérdéseiket. Találkozás a mesterrel Jorgosz (23)

A nagy hó és jég ellenére szép számmal gyűltek  össze a Lakástárlat Baráti Kör tagjai, hogy ezen a vasárnap délutánon találkozzanak Tzortzoglou Georgios, ismertebb nevén Yorgos festőművész-zenésszel  és alkotásaival .

Találkozás a mesterrel Jorgosz (24)Yorgos a Balkán Fanatik legújabb CD-ének dalai alatt mesélt görög származásáról, hagyományairól, képzőművészeti, zenei irányultságairól, tevékenységéről és terveiről.

A rendezvény alatt a cateringet a CoolinArt.cafe, a borokat pedig a SOMLIO Családi Birtok biztosította. Az eseményről készült videó itt tekinthető meg:

Lakástárlat – Találkozás a mesterrel Yorgos (rövidebb verzió)
Lakástárlat – találkozás a mesterrel – Yorgos 2. (hosszabb verzió)

A legközelebbi Találkozás a mesterrel eseményünket -terveink szerint- áprilisban rendezzük meg.

Ön is tagja lehet a szentendrei  Lakástálat Baráti Körnek!

A tagság és belépés feltételeiről itt olvashat.