A honlapunkon bemutatott művészek vagy műalkotások iránt érdeklődőket biztatjuk, lépjenek kapcsolatba velünk, segítünk a műtárgyak kiválasztásában és kedvező áron történő megvásárlásában.

  • Lakástárlatokon lehetőség van a helyszínen bemutatott műtárgyak megvásárlására. A kiállított művek a művész tulajdonában vagy magángyűjteményekben vannak. A műalkotások árát a művész, illetve a gyűjtő határozza meg. Sikeres értékesítés esetén a művész vagy a gyűjtő kisebb adományt tesz az alapítvány javára. Ezzel támogatva az alapítvány szentendrei képzőművészetet népszerűsítő munkáját.  Bővebben itt
  • Nyitott Tárlatokon a lakástárlatokhoz hasonlóan lehetőség van minden kiállított műalkotás megvásárlására. A különbség annyi, hogy szemben a zártkörű, meghívásos alapon működő lakástárlatokkal, a nyitott tárlatok a nagyközönség által több napon keresztül látogatható nyilvános rendezvények. Bővebben  itt
  • Műterem látogatások alkalmával: Igény esetén csoportos műterem látogatásokat szervezünk szentendrei művészeknél. Ilyenkor alkalom nyílik a művésszel való személyes találkozásra, beszélgetésre és természetesen műtárgyvásárlásra is.
  • Egyéni megkeresésre: Megszervezzük a kiválasztott művésszel a találkozót.  

Eredetiség igazolás: A közvetítésünkkel megvásárolt műtárgyak eredetiségét certifikáttal igazoljuk, melyet maga a művész vagy egy szakértő hitelesít.

Művészek: Honlapunkon azok a szentendrei képzőművészek szerepelnek, akiknek az alkotásait már bemutattuk lakástárlaton. Műtárgyvásárlás esetén készséggel közvetítünk azon szentendrei képzőművészek felé is, akik még nem szerepeltek tárlatainkon.