EXKLUZÍV RENDEZVÉNY ELEM

A művészet kölcsönzés exkluzív lehetőséget nyújt kiemelt ügyfél találkozók és más nívós események egyedi és színvonalas lebonyolításához. Új parti elem, kuriózum, amely amellett, hogy a mecenatúra eszközeivel a művészetet pártolja, meghatározóvá, emlékezetessé és szórakoztatóvá teszi a rendezvényt. Az egyestés POP UP tárlatok különleges elemei az év végi partiknak és a kiemelt ügyfél találkozóknak

ÚJ, ÉRTÉKTEREMTŐ ÉS EXKLUZÍV PARTI ELEM,  MELYEN A LAKÁSTÁRLAT

– nagy értékű, eredeti műalkotásokat helyez el a helyszínen

– a jelen lévő művészeti stílust röviden bemutatja

– igény szerint összművészeti programot bonyolít

– extra program elemként kvíz versenyt szervez, melyen kisebb eredeti alkotásokat sorsol

– sokszorosított és szignózott nyomatokat ajándékoz a vendégeknek.

A tárlaton bemutatott művek alkotói már befutott, neves kortárs képzőművészek – a saját művészeti területük kiemelt képviselői – legyen az festészet, szobrászat vagy más vizuális művészet. Jelentős befolyással vannak a kortárs művészeti életre és alkotásaikon keresztül meghatározzák a hely művészi légkörét. Lehetővé válik, hogy a művészeknek olyan alkotásait is bemutassuk, amiket a művészek nem állítanak ki és nem turnéztatják őket. Sokan elismert, élvonalbeli, sőt Munkácsy-, Kossuth-, Nemzet Művésze-díjas művészek.

POP UP TÁRLAT

Az egy estés POP UP tárlatokat meglévő rendezvénybe és helyszínre illesztjük önálló programelemként, vagy mi szervezzük a rendezvényt a művészeti program köré. Minden esetben a helyszínre szállítjuk és installáljuk az alkotásokat, amelyek egyenesen a műteremből kerülnek oda. Ez a szolgáltatás így nagyon költséghatékony és rugalmas. Az est része gyakran élő programelem, melyen művészettörténész közreműködésével röviden betekintünk az adott művészeti stílusba is. Összművészeti program szervezésére is lehetőség van, zene, irodalom bevonásával

Kedvelt elem a tárlatokon a kvízjáték, egy kis verseny, mely végén kisebb méretű eredeti alkotásokat sorsolhatunk, akár mobilapplikációval – környezetbarát módon. 

Lehetőség van sokszorosított és szignózott alkotások rendelésére is, melyet a jelenlévők ajándékként elvihetnek.

A bemutatott alkotások kiválasztásában és a művészeti parti elem kidolgozásában hozzáértő tapasztalattal állunk megbízóink rendelkezésére.

MIÉRT ÉRDEMES EZT A PROGRAMELEMET VÁLASZTANIA?

A POP UP tárlaton a támogatás kölcsönös: a megrendelő és a résztvevők támogatják a művészetet, a művészet az egyedi alkotásokon keresztül támogatja a rendezvény és a megrendelő image-ét. 

– Kuriózum, növeli cége presztízsét.

– Egyedi és úttörő módon helyezi az értékre a hangsúlyt a pénz világában.

– Emlékezetes élményt ad.

– Rugalmas és költséghatékony. 

– Egyedi, az értéket képviseli.

REFERENCIA

2022/2023 néhány nagyobb szabású rendezvénye:

Fényévek: a Festetics Palota tükör termeiben Farkas Zsófia üveg szobrainak exkluzív tárlata, melyet Spengler Katalin műgyűjtő nyitott meg. 

– Kiemelt esemény volt a Lakástárlat 10 éves születésnapi tárlata a Vajda Lajos Múzeumban, ahol neves szentendrei művészek kiemelten fontos munkáit mutattuk be. 

Szobortárlat 3.0 rendezvényen közel 50 darab, különböző anyagból készült szobor volt látható neves és pályakezdő szobrászok alkotásaiból, mint például bronz, fa, vas, márvány, alumínium, üveg, műanyag. 

– A Lakástárlat baráti körében több céges eseményre kaptak már meghívást a képviselt  művészek alkotásai, például az Oktoklíma Kft vagy az XYZ Design Labor Bt.

A rendezvényeken bemutatott alkotások magas értéke mellett relatív költséghatékony áron van lehetőség a bérlésükre. Az alkotások megvásárlása esetén a bérleti díjat levonjuk az árból.